Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חצי קילו נסיכת הנילוס וחצי קילו דג טונה
אפשר מכול דג…
1 בצל בינוני
4 שיני שום
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 כף כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 ביצה
4 כפות פירורי לחם או לחם סחוט …לא פירורית מוכנה

אופן ההכנה……
טוחנים את הדגים עם השום ,הבצל,כוסברה ופטרוזילה.
מתבלים בכל התבלינים עפ"י הרשימה,מערבבים היטב ,משמנים את הידיים וצרים כדורי דג ,מעבירים למקרר עד לחצי שעה למנוחה ..

רוטב…
לטגן 5 שיני שום עם עם 4 כפות שמן להוסיף 1 גמבה אדומה לערבב ולהוסיף חופן כוסברה להנמיך להבה לתבל מלח כף פפריקה תמיד אפשר להוסיף פפריקה חריפה 1/4 כפית כרכום 1/4 כפית כמון קורט מרק עוף פרוה להוסיף כוס וחצי מים שזה רותח ליצור קציצות בעזרת ידיים משומנות לתוך הרוטב לפזר שוב 1/2 כוס כוסברה קצוצה לא לערבב בעזרת כף להשקות את הקציצות מלמעלה ולבשל עד גמר הנוזלים……

קציצות דגים ברוטב של דגים
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים