Share with:


בשרי

אופן הכנה

500 בורגול דק
500 בשר טחון
3 בצלים קצוצים
100 צנובר
2 כוסות קמח כוס מידה.
רבע כוס שמן

מזהיבים 3 בצלים קצוצים בשמן, מוסיפים חצי קילו בשר טחון, מפוררים טוב עם המזלג.
מוסיפים תבלינים:
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
רבע כפית פפריקה חריפה
רבע כפית בהרט
100 גרם צנובר
מזהיבים עד שהבשר משנה את צבעו ומצננים.

משרים 20 דקות, חצי קילו בורגול דק במים, בסיום סוחטים טוב את הנוזלים, מוסיפים:
2 כוסות קמח
רבע כוס שמן
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה חריפה
לשים היטב ונותנים לתערובת מנוחה למשך 20 דקות.
קורצים עיגולים מהבצק, ממלאים בתערובת.

מטגנים בשמן חם ועמוק.

קובה בורגול מטוגנת
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים