Share with:


בשרי

אופן הכנה

2 קילו אסאדו חתוך לקוביות ממש קטנות.
1/2 כוס שמן זית
5-7 שיני שום פרוסות
2 בצלים פרוסים דק
2 גבעולי סלרי
גזר חתוך לפרוסות דקות
2 כפות רסק עגבניות
רוטב עגבניות מוכן עם בזיליקום
כוס מים

לתבל את הבשר במלח ופלפל. לחמם שמן זית בסיר עמוק ורחב ולהוסיף את הבשר. להשחים מכל הכיוונים ולהוציא לקערה. לשים לסיר את הבצל והשום ולטגן כ 10 דקות. להוסיף את הגזר והסלרי ולטגן עוד כ 5 דקות. להחזיר הבשר לסיר ולצקת מעל את הרוטב, הרסק והמים. לערבב היטב ולהביא לרתיחה. להנמיך האש ולבשל כשעתיים 3-4 שעות.
בהצלחה ובתאבון 💖

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

תבשיל אסאדו מפורק, בבישול ארוך על הכיריים, ללא הרבה נוזלים_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים