Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו בשר ראש
חתוך לקוביות בנוניות
3 פלפלים אדומים חריפים
1 גמבה אדומה
בצל בנוני
10 שיני שום קצוצות.
לקחת סיר רחב – עם מעט שמן
לטגן את הבשר( לסגור את הבשר).
להוציא את הבשר
לטגן את הבצל ( אותו שמן, אם חסר להוסיף מעט)
עד הזהבה, להוסיף את השום הקצוץ.
להוסיף את הפלפלים החריפים והגמבה
לטגן כ- חמש דקות
להוסיף את הבשר
תבלינים –
מלח. פלפל שחור
כמון , פפריקה מתוקה וחריפה.
להוסיף מים בהדרגה
ולבשל כ- שעתיים או עד שהבשר רך.
שבת מבורכת לכולם🌧🌧🌧
סוכריות בצק פריך במילוי קוקוס_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

בשר ראש עם פלפלים חריפים🌶🌶🌶_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים