Share with:


בשרי

אופן הכנה

Posted by ‎מילן וקנין‎ on Friday, July 24, 2020

צלי קייג וחצי
4בצלים אדומים
4שיני שום
1גבעול רוזמרין
2כוסות מים
2כפות שמן
2עלי דפנה
תבלנים.
פלפל שחור כפית
כפית מלח גס
כפית פפריקה
כפית פפריקה מעושנת
כפית כורכום
הכנה:
מנקים בשר מייבשים טוב שמים על הבשר מלח גס משני צדדים ופלפל שחור ושמן מורחים טוב .
מחממים סיר מיוחד גם לתנור שמים בשר מטגנים משתי צדדים .מוסיפים בצלים מטגנים ביחד לוקחים כוס מים פושרים שמים תבלנים ושופכים על הבשר שמים רוזמרין ועלי דפנה מבשלים על אש בנונית שעה מחממים תנור ל150 מעלות ושמים בשר לעוד 3שעות בתנור .מקררים מוצאים להגיש על קוסקוס או אורז . בתאבון.

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת צלי בקר מספר 5 בתנור רך כמו חמאה של שף שגב 🤤🤤🤤_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים