מצרכים:
חציל גדול פרוס בעובי 2 מ"מ ( לא לפרוס עד הסוף )
500 גרם בשר עגל טחון
1/2 צרור כוסברה קצוצה
3 שיני שום כתוש
1/2 כפית פפריקה חריפה
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כמון
מלח
3 כפות שמן
מערבבים את הבשר עם השמן, התבלינים, הכוסברה והשום לתערובת אחידה.
ממלאים בנדיבות בין פרוסות החציל בתערות הבשר ,מניחים את החציל הממולא בתבנית אפיה עגולה עם 2 כפות שמן ומטגנים על להבה בינונית 4 -5 דקות.
מוסיפים את הרוטב לתבנית מבשלים 10 דקות על האש ,מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות 30 -35 דקות.
רוטב :
3 עגבניות חתוך קוביות
4 שיני שום קצוץ
1/2 כפית פפריקה חריפה
כפית שטוחה פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון
מלח
3/4 כוס מים
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה.