Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים:

1בצל גדול חצוי ופרוס
2\1 כפית שום כתוש
4\1כפית פלפל שחור גרוס
5יחידות פלפל אנגלי שלם
5 עלה דפנה
4\1כוס שמן זית
מלח לפי הטעם
1 קובית צלי של קנור
2\1 1 כוסות ציר מרק צח

ההכנה:

מבשלים את הלשון בסיר עם מים ומעט מלח. מביאים לרתיחה,
וממשיכים בבישול על אש קטנה עוד כשעתיים וחצי.
מסננים, מקררים את הלשון ומקלפים את עטיפת העור המחוספס.
לפרוס את הלשון בעובי כ-1 ס"מ
בסיר רחב ונמוך לשים שמן זית ולטגן את הבצל להוסיף את התבלינים וסלסלה או קופסת פטריות שלמות .
להניח מעל את פרוסות הלשון אחת על השניה ולהוסיף את ציר המרק .
להביא לרתיחה, ולבשל עוד כ- 30 דקות על להבה נמוכה.

כל הזכויות שמורות C