1 חבילה עלי מנגולד מנוקה וחתוך להרתיח אותו במים ולצנן.
בסיר יש לטגן 1 בצל קצוץ להוסיף עליו 1 חבילה עלי כרפס קצוצה (מנוקה ושטוף) 5 שיני שום
ולאדות על הגז כחצי שעה
להוסיף מעל את עלי המנגולד
לתבל במלח, פלפל שחור ופפריקה אדומה. לבשל עד לריכוך ולהוריד מהגז.
במקביל בסיר אחר
יש לטגן בצל להוסיף לו 2 כוסות חומוס (מבושל) ופרוסות בשר (שהורתחו במים) להוסיף מים לתבל במלח, פלפל שחור ופפריקה אדומה. 1 כף רסק עגבניות. לבשל עד שהבשר מתרכך ולהוסיף מעל את עלי המנגולד
ולהמשיך לבשל על אש קטנה.