Share with:


בשרי

אופן הכנה

קובה אורז
500 גר אורז עגול (להשרות רבע שעה לפני הבישול)לכסות במים (2 ס"מ מעל האורז) כפית כורכום

לבשל על אש גבוהה עד הרתיחה עם מכסה פתוח..
להנמיך את האש ולכסות את הסיר לבשל בערך 20 דק..

בנתיים לטגן בצל גדול להוסיף
400 גר בשר צלעות טחון
100 גר שומן כבש
כשמחליף צבע להוסיף בהרט מלח פלפל ופפריקה..קצת פטרוזיליה קצוצה וצנוברים ושקדים קלויים (מי שאוהב אפשר גם קצת צימוקים)

כשהאורז מתקרר להוסיף לו
300 גר שניצל טחון
150 גר בשר טחון
קצת שומן כבש
מלח
פלפל
פטרוזיליה
לערבב היטב.

להרטיב ידיים כל הזמן ..
לקחת מהאורז לשטח ולמלא בבשר.. להכניס למקרר ובנתיים להכין סיר עם מים כשרותח להוסיף אבקת מרק/כורכום להכניס את הקובה כשמתחיל. לצוף להוציא ולטגן…

אפשר גם רק לטגן ולדלג על השלב של המים

קובה אורז ….. מעדן מלכים
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים