Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר בקר
בצל מגורד
תפוח אדמה מגורד
חופן פטרוזיליה
חופן כוזברה

לתבל
פלפל
תבלין קציצות
מלח או מרק פרווה
מעט שמן
מעט פירורי לחם
מעט מים

לערבב טוב מנוחה במקרר

לקחת סיר רחב לטגן שש בצלים גדולים חתוכים לשניים ולפרוסות עד לקבלת צבע שחום לטבל פלפל מעט קינמון מעט סוכר מעט כרכום פילפלים יבשים אדומים מרק פרווה פפריקה אדומה להוסיף מיים לפי צורך ברגע שמבעבע לכדרר את הקציצות יפה לשים בסיר עד שמיצתמצם הנוזלים ומקבל צבע שזוף מידי פעם לטלטל את הסיר שלא ידבק

לבשל על אש קטנה אפשר אחרי הגשה

אפשר לעטר עם אגוזים קצוצים

קציצות בקר בריבת בצל
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים