Share with:


בשרי

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

אוכל שטעים גם לגדולים וגם לקטנים….

חצי קילו עוף טחון (אפשר פרגיות, הודו, שילוב של השניים)
בצל גדול קצוץ מטוגן – אני טיגנתי וחצי שמתי בתערובת הקציצות וחצי השארתי לרוטב.
חצי חבילה כוסברה שטופה וקצוצה.
מלח, כמון, פלפל שחור, פפריקה, בהרט של קציצות.
1 ביצה
3 כפות פירורי לחם
לערבב את הכל וליצור קציצות.
להניח במקרר לחצי שעה.

לקלף 3-4 תפוחי אדמה ולחתוך לקוביות.
להוסיף לסיר עם יתרת הבצל המטוגן ולערבב.
להוסיף תבלינים כורכום, פלפל שחור, פפריקה, מלח
ובהרט של קציצות ולערבב לפתיחת טעמים.
להוסיף מים רותחים בערך 2 כוסות, לבדוק טעמים ואז להוסיף את הקציצות, להביא לרתיחה.
לבשל על אש נמוכה 45 דקות עד שעה..
מדי פעם לנער את הסיר ולוודא שיש מספיק מים.
ברגע שהתפוחי אדמה רכים התבשיל מוכן .
בתיאבון מרוש׳קה ❤️

קציצות עוף משגעות עם תפוחי אדמה.._מתכון של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים