Share with:


בשרי

אופן הכנה

זאת לא הקובה הסטנדרטית שלי… אבל אמא איזה טעים יצא מומלץ

חצי קילו סולת
כפית מלח קצת פלפל שחור
בערך כוס וחצי מים
ללוש היטב ולתת לנוח

לטגן 3 בצלים להוסיף חצי קילו בשר טחון (אני מאד אוהבת שומן כבש בקובה אז מי שרוצה שיוסיף קצת)

מלח פלפל שחור בהרט וקצת הל. .. שקדים שקלינו במחבת וחופן צימוקים לערבב הכל לחכות שיתקרר ולמלא את הקובה (ידיים רטובות)
לשים באיזה מרק שאתם רוצים..

אני טיגנתי בצל ..קצת שום

להוסיף איזה ירקות שרוצים..גזר בטטה תפוא קישואים..
אפשר להוסיף סלרי..
מלח פלפל פפריקה אבקת מרק עוף טיפה בהרט..

כשהירקות טיפה התרכחו להכניס את הקובות לרבע שעה ..

טעים בטירוף

קובה
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים