Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון בקר או עוף
תפוח אדמה.בצל כוזברה עלי סלרי שתי פרוסות לחם רטובות לסחוט לגרד את הירקות לשים עים הבשר לטבל פלפל תבלין קציצות כרכום מרק פרווה או מלח מעט שמן לקחת את הסלרי עים הגיבעולים לנקות להרתיח עים מלח ומעט לימון עשר דקות לסנן.לקחת סיר רחב לטגן בצל טוב להוסיף עגבניה קצוצה להקפיץ טוב כמה שיני שןם לטבל פפריקה פלפל מרק פרווה כרכןם להקפיץ טןב לשים תפוח אדמה להוסיף מיים לפי הצורך ברגע שמבעבע לכדרר את הקציצות לשים בסיר העיסה צריכה להיןת במקרר לתפוס טעמים מעלין לשים את הסלרי לטלטל את הסיר מידי פעם לבשל על אש קטנה לעטר עים כוסברה

קציצות עם סלרי ותפוח אדמה
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים