Share with:


בשרי

אופן הכנה

למצע ומילוי:
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
1 בצל לבן מגורד
1 וחצי כוס אורז בסמטי שטוף היטב
חצי כוס צנוברים
כפית מלח
כפית סילאן
קורט פלפל שחור
כפית פפיקה מתוקה
חצי כפית בהרט
רבע כוס שמן
2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:
1. מחממים שמן בסיר
2. מכניסים פנימה את הבצל, גזר ופלפל ומטגנים עד לההזהבה קלה של הבצל
3. מוסיפים את הסילאן והתבלינים מלבד הבהרט ומערבבים עוד כשתי דק'
4. מוסיפים אורז, צנוברים ובהרט ומערבבים
5. מוסיפים את המים, שוב מערבבים, מניחים מגבת, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית 12-15 דק'

לעופות:
5-6 שניצלים גדולים ודקים
כפית סילאן
2 כפות לימון/ליים סחוט
כפית פפריקה מתוקה
כפית צ'ילי מתוק
חופן פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית מלח
5 כפות שמן
רבע כוס מים

אופן ההכנה:
1. לוקחים בנדיבות מן האורז שהכנו, ממלאים את השניצל וסוגרים באמצעות קיסם
2. את יתר המצרכים מערבבים בקערה קטנה ליצירת רוטב
3. מסדרים את השניצלים הממולאים בתבנית, מוזגים מעל מן הרוטב.
4. מכסים ברדיד אלוניום ומכניסים לתנור חם 200 מעלות גריל כ-10 דק'

הרכבת המנה:
** מוזגים לכלי את האורז שהכנו ומניחים מעליו את העופות.
** מגישים חם ו.. הזמן להנות מן התוצר

שניצלים במילוי ועל מצע אורז וירקות
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים