Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון לבצק:
קילו קמח שמרים, או קמח רגיל
2 כפות שמרים יבשים,
3 כפות סוכר
כף מלח,
חצי כוס שמן
3 כוסות מים פושרים(הכל כוסות חד פעמי קר)

ללוש 8 דקות במערבל עם וו גיטרה. להתפיח

למילוי:
קילו פרגיות חתוכות לקוביות 2 בצל.

לטגן בצל עד להשחמה להוסיף את הפרגיות להמשיך לטגן, להוסיף פפריקה כמון מלח פלפל שחור ולטגן טיגון יסודי. למלא את המאפים,

לאפות ב180 מעלות עד להשחמה.

בהצלחה

מאפה טעים במילוי קוביות פרגית ובצל מטוגן..טעים טעים_מתכון של אביבה ממן – מאסטר מתכונים
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

37 מתכונים