Share with:


בשרי

אופן הכנה

6 חלקי עוף
8 תפוחי אדמה קוביות
2 בצלים קצוצים
כפית שום כתוש
1 עגבניה קוביות
כפית וחצי כורכום
חצי כפית פילפל שחור גרוס
כפית מלח
ליטר וחצי מים רותחים

לקישוט עלי פטרוזליה

מטגנים את התפוח אדמה
ואת העוף כדי לסגור אותו

בסיר
מטגנים את הבצל
עד הזהבה.
מוסיפים את העגבניה
ומטגנים יחד 3 דקות
מתבלים בכורכום ופילפל
ובשום
מערבבים 2 דקות
מוסיפים את המים והמלח
מסדרים את העוף והתפוח אדמה בסיר
מכסים ומנמיכים את האש
מבשלים כ40 דקות
שמים את הפטרוזליה לקישוט

סופריטו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים