Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון
בצל
תפוח אדמה
כוזברה
עלי כרפס
שום

לטחון במעבד מזון את כול הירקות
להוסיף לבשר לטבל פלפל תבלין קציצות מרק פרווה או מלח מעט שמן אים העיסה קשה להוסיף מעט מיים לערבב טו מנוחה במקרר לתפוס טעמים

לקחת סיר רחב לטגן בצל להוסיף גמבה אדומה כמה שני שום

לטבל פפריקה פלפל כרכום כמון לימון כבוש להוסיף מיים ברגע שמבעבע לכדרר לשים בסיר לקחת את עלי מונגולד לנקות מסיבים להרתיח חמש דקות עים לימון ומלח

לסנן לשים מעל הקציצות לפזר גרגירי חומוס קפואים לבשל על אש קטנה מידי פעם לטלטל את הסיר להוסיף מלח או מרק פרווה לרוטב

קציצות בקר עם סלק לבן וגרגרי חומוס
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים