Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים
4 יח' עגבניה מגורדת
חופן פטרוזליה קצוצה
חצי חבילה קוסברה קצוצה
כמה עלים של כרפס קצוצה
2 גבעולי כרפס קצוצים
1 בצל גדול
רבע כפית כורכום
שמן לטיגון
הבצל לפי העין
1 ליטר מים
1 כוס עדשים מושרים לילה לפני
1 כוס חומוס מושרה לילה לפני
1 כוס פולים שבורים מושרים לילה לפני
1 כוס איטריות דקות
מלח ופלפל לפי הצורך
2 כפות קמח עם חצי כוס מים מעורבב היטב

הכנה:
מטגנים את הבצל עם השמן קלות מוסיפים את העגבנייה הפטרוזליה הקוסברה הכרפס מוסיפים את הכורכום מערבבים היטב מוסיפים את המים מבשלים על אש גבוהה כאשר מתחיל לרתוח להנמיך את האש בינתיים שוטפים היטב את הקטניות שהשרנו בלי האיטריות מוסיפים לסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-שעה לאחר מכן בודקים אם הקטניות רכים כאשר הקטניות רכים מוסיפים את הקמח והמים וממשיכים לערבב היטב מוסיפים את האיטריות המלח והפלפל השחור מבשלים עוד 10 דקות כמובן כשהסיר מכוסה בשלב זה אם חסר מים אז מוסיפים עוד כוס אחת ומבשלים עוד 20 דקות אם לא הוספנו מים אז רק 10 דקות לוקחים את הלימון סוחטים אותו במקביל לזה שמכבים את הסיר ממש דקה שתיים מערבבים היטב ומכבים ובתאבון..

מרק חרירה הכי טעים שיש
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים