Share with:


צמחוני

אופן הכנה

לטגן בצל טוב להוסיף
ארבע עגבניות מגורדות
חופן עלי סלרי קצוצים
חופן עלי פטרוזיליה
חופן כוזברה
להקפיץ טוב

לתבל
כרכום
מרק פרווה
פלפל כמון מי שאוהב

להוסיף
כוס עדשים ירוקים
שתי כוסות חומוס שהושרו קודם להוסיף מיים
לבשל עד לריכוך הקטניות

לקחת שתי כפות קמח עם כוס מים לערבב טוב שלא יהיו גושים לשפוך לתוך הסיר לערבב טוב לסגור את הגז

לשים איטריות דקות מעט

לערבב לסחוט לימון

מרק חרירה
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים