Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרק ירקות עם קבנוס, אטריות, סילאן ובזיליקום

מרכיבים:
2 קישואים מקולפים חתוכים טריים לקוביות
2 גזרים מקולפים חתוכים לקוביות
4 תפוחי-אדמה אדומים מקולפים וחתוכים לקוביות
1 בצל יבש גדול חתוך גס
2 קבנוס פפרוני מקולפים מהעטיפה וחתוכים לפרוסות דקות – טיפ שלנו את העטיפה קילפנו בעזרת קולפן ירקות משונן
2 טבליות בזיליקום דורות או 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ דק
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
1 כף סילאן
4 כוסות מים
1 כוס איטריות ביצים דקות או איטריות דקות למרק
(האיטריות מוכנסים בסוף בישול המרק)

ההכנה:
1. מכניסים לסיר בישול שמחומם בחום כיריים גבוה את כל מרכיבי המרק (בלי האיטריות).
מערבבים ומביאים לרתיחה.

2. מנמיכים את חום הכיריים לבינוני, מכסים את הסיר עם המכסה לחצי סגירה ומבשלים עד שהכל מתרכך.
מערבבים, טועמים בזהירות ומתקנים תיבול.

3. מכבים את הכיריים ומכניסים 1 כוס איטריות דקות, מערבבים וסוגרים את מכסה הסיר לחלוטין על הסיר.
משאירים למנוחה קלה עד שהאיטריות מתרככות.

4. מגישים בצלחת עמוקה או קערת מרק בכיף ובהנאה.

בתאבון

מרק ירקות עם קבנוס, אטריות, סילאן ובזיליקום
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים