Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים למילוי כמות ל-8 פטריות:
1/2 קילו כבד שהוכשר ע"י צלייה על גבי אש גלויה
2 בצלים גדולים קצוצים
כף כמון
מלח פלפל שחור
חצי כפית כורכום
כפית תבלין לשווארמה-לא חובה

לטגן את הבצל עד לשקיפות,את הכבד לטחון עם הבצל,להוסיף את התבלינים ולמלות בפטריות.
לחתוך לריבועים בצק עלים שהופשר מעט במקרר,לעשות חריצים קטנים בעזרת סכין,ולעטוף את הפטריות.למרוח ביצה טרופה לפזר שומשום/קצח ולאפות בחום 180 עד להזהבה.
במהלך האפייה ייתכן שהפטריות יגירו נוזלים,אז לשפוך את הנוזלים ולהמשיך באפייה.

להכנת רוטב פטריות:
לטגן בצל קצוץ עד להזהבה להוסיף קופסת פטריות חתוכות ולהמשיך לאדות יחד מס' דקות,להמליח ולפלפל ,לערבב שקית אבקת רוטב פטריות עם כוס מים וליצוק על הפטריות ובצל לבשל על להבה נמוכה עד להסמכה.

פטריות ממולאות בכבד
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים