Share with:


בשרי

אופן הכנה

לפעמים יוצאים "מהקופסה" אפשר לבשל קובה בכל מרק שאוהבים…אפונה וגזר…אני אוהבת !!
🍎🥕🧅🧄🍄

חומרים למרק:
1/2 כוס בצל קצוץ דק
2 כפות שמן
מלח
מרק עוף
רסק עגבניות לפי הצורך
אפונה
גזר קוביות קטנות
מים חצי סיר בערך
חומרים לקובה:
2 כוסות סולת
מלח
1/4כוס ג'ריש,…(אפשר בלי)
מים …לפי הצורך

מילוי הקובה:
300 גר בשר טחון (פעם אחת)
מלח
פלפל שחור
(עלי סלרי קצוץ דק)
אופן ההכנה:
ראשית להכין את המרק, לתוך סיר גבוהה לשים את הבצל והשמן ולטגן להזהבה
להוסיף מים עד 3/4 מגובה הסיר לבשל
להוסיף את שאר המרכבים..לבשל
כחצי שעה.

הכנת הקובה:
לערבב את הסולת מלח ומעט מים ולהתחיל ללוש לאט עד לקבלת איחוד של בצק הסולת….להוסיף מים לפי הצורך….
*******אין צורך ללוש הרבה, לאחר שממלאים את כל כמות הסולת לחזור על הפעולה לפי כמות הבשר שיש.
הכנת הקובה:
לערבב את הבשר עם הבצל ופלפל שחור…
(והסלרי) .

לקחת מעט מהבצק לפתוח בכף היד לקחת מעט מהבשר למלא ולסגור לכדור…להניח במגש ולהמשיך עם שאר הבצק.
לאחר בישול של המרק …יש להוסיף את הקובות אחד אחד ….לאחר דקה לבחוש לאט…..לבשל על אש בינונית כחצי שעה…
.בהצלחה.🌷🎈

קובה..אפונה וגזר בדרך הכי קלה וטעימה🍅🥗🥕_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים