Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

מצרכים:

300 גרם בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
2\1 כפית קינמון
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
5 תפוחי אדמה מבושלים קלופים מעוכים ומומלחים לפי הטעם
3 ביצים קשות חתוכות לקוביות קטנות (לא חובה)

לציפוי:

קמח לקימוח

לבלילה-

3 ביצים טרופות
2\1 כפית כורכום (לא חובה)
מלח לפי הטעם
*

ההכנה:

לטגן או לאדות במחבת את הבצל והבשר הטחון, להוסיף תבלינים ופטרוזיליה.
אחרי שהתבשל יש לקרר את המילוי..
לקחת כף מחית תפו"א לעשות כדור וליצור בו גומא, בתוכה למלא מהבשר הטחון (חתיכת ביצה קשה) ולסגור בצורת אליפסה
לקמח לטבול בביצה ולטגן על להבה בינונית\נמוכה עד הזהבה משני הצדדים.
להגיש עם לימון…

תהנו..

כל הזכויות שמורות C