Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

ממולאים בירקות ואורז קלים להכנה
פלפל אדום – יחידה בינונית שטוף וחתוך.
פלפל ירוק – יחידה בינונית שטוף וחתוך.
פלפל צהוב – יחידה בינונית שטוף וחתוך.
חציל – יחידה בינונית חצוי לשלושה.
קישוא – יחידה בינונית חתוך לשלוש.
בצל – יחידה בינונית חתוך לקוביות קטנות.
בצל ירוק – 3 יחידות בינוניות חתוך לקוביות קטנות.
גזר – יחידה בינונית ללא קליפהחתוך לקוביות קטנות.
כרישה – 2 גדלים ממוצעים .. 2 גבעולים חתוכים לקוביות.
מלח – כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
אבקת מרק בטעם עוף – כפית שטוחה פרווה לפי הטעם.
פפריקה – כפית שטוחה אדומה – לפי הטעם.
אורז בסמטי – 1/2 כוס
רסק עגבניות – 3 כפות
מים – 3 כוסות

הכנה:
1. לשטוף ולחתוך את כל הירקות (חוץ מהפלפלים, החציל והקישוא). לחתוך את החציל והקישוא בהתאם להוראות.
2. לשים בקערה את הירקות הקצוצים והאורז, ולתבל בתבלינים.
3. לרוקן את פנים החציל והקישוא.
4. למלא את הפלפלים, החציל והקישוא בתערובת הירקות והאורז.
5. לסדר בסיר רחב את הממולאים.
6. בקערה לערבב את רסק העגבניות עם המים ולצקת לסיר. להביא להרתחה ולאחר להנמיך את האש ולהמשיך לבשל כ- 35 דקות

ממולאים בירקות ואורז קלים להכנה
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים