Share with:


פרווה

אופן הכנה

מזלג ארוך של מנגל 9.90 ש"ח ניתן להשיג בכל חנות
מחבת / סוטאז' רחב
לא הרבה שמן.
גזר 1 פרוס בשמן מונע שריפה והשחמה.
4 ביצים לטרוף הייטב
4 כוסות קמח.
קורט מלח.
כף סוכר
ת.ווניל או שקית סוכר ווניל.
חצי כפית סודה לשתיה.
כף ערק לא חובה
ללוש הכל ביחד
לעטוף לתת לו לנוח שעה
ולהתחיל לרדד חתיכות קטנות.
במכונת הפסטה עד מספר 9
אם אין מכונה אז תשתדלו כמה שיותר דק.
לחתוך רצועות כאוות יכולתכן בגודל.
מומלץ על 20 במ אורך 10 סמ גובה.
לטגן
לסנן לבזוק א. סוכר או דבש:
סירופ: 2 כוסות סוכר כוס מים לבשל על אש קטנה 15 דק. לכבות. להוסיף כף מיץ לימון לתת לו להתקרר.

מתכוןמתכון