Share with:


פרווה

אופן הכנה

קיבלתי את המתכון .מחתני


2.3/4 כוסות קמח (390גרם)
1.2/3 כוסות סוכר (330 גר')
1/2 כפית מלח
1 אבקת אפייה
קליפה מגוררת מלימון 1
קליפה מגוררת מתפוז 1
3 ביצים
3 חלמונים
2 כוסות שקדים שלמים לא קלופים ולא קלויים
2 כוסות אגוזי לוז שלמים לא קלויים ולא קלופים
סכ"ה האגוזים 400 גרם שזה 200 גרם כל סוג

לחמם תנור 180 מע' מערבבים במיקסר בוו גיטרה או עם כף עץ את החומרים היבשים. יחד עם גרידת ההדרים.מוסיפים ביצים.וחלמונים ומקבלים לקבלת עיסה אחידה.מוסיפים שקדים אגוזים מערבבים לפיזור אחיד הבצק. בידיים מקומחות מחלקים את הבצק ל.2 חלקים שווים .ויוצרים 2 כיכרות.מניחים את הככרות על תבנית מרופדת.בניר אפיה במרחק גדול זו מזו .ואת ניר האפיה שבניהן להגביה. כדי ליצור חומה והפרדה ושלא יידבקו.. אופים 20 דקות עד שנוצר קרום על הכיכרות והן כבר מוצקות ..להוציא מהתנור .להנמיך חום התנור ל.160 מע' לקרר את הכיכרות קירור מלא . לפרוס בעזרת סכין משונן חדה של לחם. לפרוסות דקות של 1 סמ' בערך . להניח את פרוסות העוגיות על הרשת שבתנור.(ללא תבנית) לאפות עד שהן יבשות וקשות .בערך 10 /20 דקות תלוי בתנור שלכם..יש לבדוק מידי פעם להוציא קודם את הקצוות (הנשיקות) זה נאפה מהר יותר . לקרר את הבישקוטי קירור מלא. ורק אחר כך להעביר לצנצנת בתוך שקית ניילון.לסגור טוב .והם נשמרות טובאם רוצים את הבישקוטי ארוכים. ..
פשוט לחתוך לפרוסות אלכסוניות.

בהצלחה 💜 לאה💜

בישקוטי_מתכון של לאה בוארון – מאסטר מתכונים
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים