Share with:


חלבי

אופן הכנה

האמת ממכר בטרוף

לבצק :
200 גרם חמאה
80גרם אבקת סוכר
100 גרם אבקת שקדים
70 גרם קורנפלור
150 גרם קמח
100 גרם קוקוס טחון

למלית:
1 קופסה חלב מרוכז

אופן הכנה :
בקערה מקציפים חמאה עם אבקת סוכר 3 דקות .
מוסיפים את היבשים מעבדים לבצק .
עוטפים בניילון מכניסים למקרר לחצי שעה .

אופן הכנה של המלית :
בקלחת שמים את החלב המרוכז על אש קטנה בינונית ומבשלים עד הסמכה לערבב כל הזמן .מעבירים לכלי אחר להתקרר .
פותחים את הבצק עם קמח ויוצרים את הצורה .אופים 180 מעלות 10 דקות .מקררים ויוצרים סנדוויץ עם המלית למרוח מסביב לעוגיה ולטבול בקוקוס אני מעלה תמונה של המכשיר שאני עשיתי ..
אפשר לעשות עם כל צורה שרוצים
אני קניתי ..ממטרפה את המכשיר .
בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מתכוןמתכון

עונג סנדוויץ שקדים במילוי חלב מרוכז קרמל 👨‍🍳👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים