Share with:


חלבי

אופן הכנה

1 ק"ל קמח מנופה
400 גרם חמאה רכה מומלץ להוציא אותה יום לפני
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס סוכר
1 כוס וחצי פיסטוקים קלופים חצי כוס סוכר
1/2 שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם חמאה רכה

למלית:
אופן ההכנה
הבצק .
מכניסים לקערת המיקסר את החמאה ומערבלים, מוסיפים את המיץ תפוזים ,שמן, סוכר , אבקת אפייה וסוכר וניל ומערבלים עד לקבלת בצק גמיש .
לשים את הבצק עם הידיים ומחלקים אותו ל5 כדורים שווים מכסים בניילון נצמדים ושמים בצד עד להכנת המלית .

אופן הכנת המילוי פסטוקים .
מכניסים למעבד מזון את הפיסטוקים ואבקת סוכר וטוחנים.
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את השוקולד לבן מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
ומוסיפים לתערובת השמנת המתוקה ושוקולד לבן והחמאה רכה ושוב טוחנים .
על לקבלת מרקם של משרתה מעבירים לשקית זילוף.
מקמחים את הבצק ומרדדים על נייר אפייה לעובי 1 ס"מ.
קורצים עיגולים עם קורצן מיוחד אם אין אז קורצים עם רינג .
בקוטר 6 וחצי ס"מ.
מזלפים במרכז וסוגרים לאוזני המן, מניחים אותם בתבנית מרופד בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות על טורבו .
כ 15 דק ומפזרים אבקת סוכר.

מיני אוזני המן חמאה במילוי קרם פסטוקים ושוקולד לבן_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים