Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים לבצק
‏שלוש וחצי כוסות קמח מנופה
כף שמרים ‏שטוחה
‏שני כפות סוכר
חצי כוס מים
שתי ביציםL
100 גרם מחמאה

למילוי
100 גרם מחמאה ‏רכה
‏כוס סוכר חום ‏
שני כפות קינמון/‏אפשרות של שוקולד

‏סירופ
חצי כוס מים
שתי כפות סוכר
‏חצי לימון סחוט
‏לבשל על הגז

‏לציפוי
ביצה

‏אופן ההכנה
‏לבשל את כל חומרי ‏הסירופ׳‏ ‏עד שזה רותח ולקרר לחלוטין,
‏בקערת המיקסר ‏לשים ‏קמח סוכר ביצים שמרים לערבב, נוסיף מים בהדרגה, ‏חצי מכמות המחמאה, ‏קוביות קטנות ‏נלוש עד שהכל נטמן,
ונוסיף את שאר המחמאה ‏,נמשיך ללוש לבצק רך ונעים ‏שבע דקות, ‏להתפיח את הבצק שעה וחצי,
‏כעבור שעה וחצי ‏נחלק את הבצק לשניים נרד לעלה דק ,מלבן
‏‏‏‏נערבב את חומרי המילת לממרח, ונמרח על הבצק ,‏ ‏קפלו ‏וחתחו
את הבצק כל חתיכה לצמה ,לגלגל נניח בתבנית שקעים ‏שהתפר כלפי מטה
‏נחסה במגבת ,לעוד חצי שעה התפחה ‏נבריש ביצה ,
נאפה על חום 180 מעלות 25 דקות ‏ נבריש את ‏המאפים החמים בסירופ קר

בתאבון

מתכוןמתכון

מאפה שמרים קינמון_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים