Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק
250 גרם קמח
65 גרם מרגרינה
קורט מלח
חצי ביצה
מים מהול במי זהר
קקאו לצבע חום

ללוש הכל היטב שהבצק יהיה כמו חול ..עדיין לא להוסיף מים ..לחלק לשתיים חלק להוסיף קקאו לפי הגוון הרצויי ..עכשיו להתחיל ללוש עם מים מהולים במי זהר..עד שמתקבל בצק רך ונעים ..להניח במקרר לכמה שעות ..

בינתיים להכין מילוי שקדים..
250 גרם שקדים טחונים
125 גרם סוכר
ביצה אחת
סוכר וניל
לערבב הכל יחד לגוש

ההכנה:
לרדד במכונה את הבצק ממספר 1 עד 5…בצק לבן וחום תמונה 1…לעשות נקניק בגודל סיגר ולהניח על הבצק
לגלגל את הבצק סביב
להדביק את הקצה עם חלבון ביצה ולחתוך עם סכין
לחתוך לגודל של סיגר
לקחת סיגר ולמרוח עם מברשת בקצוות חלבון ביצה
לצפות קצוות עם שומשום קלוי
לחמם תנור לחום..180 מעלות .ולאפות רק מלמטה למשך 15 דקות ..לצנן ולהבריש עם סירופ סוכר….
בהנאה ובלפרחה..

סיגרים מבצק מספאן ומילוי שקדים אפויים
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים