Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס שמן
כוס מיים פושרים
כף חומץ.
קורט מלח.

לערבב להוסיף קמח בהדרגה עד קבלת מרקם כמו פלסטלינה מנוחה שעה לחלק לחמש כדורים

לעשות מכול כדור רולדה מנוחה לכסות אותם לוקחים רולדה

כורצים חתיכות פותחים לעיגול עושים עים סכין פסים שלוש לא עד הסוף עושים צורה ומטגנים

סירוף
חצי קילו סוכר שלןש כוסות מיים כמה פלחים של לימון לבשל על הגז עד להסמכה
לטבול את השבקייה לפזר שומשום

שבקייה
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים