Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף זרעי ינסון
1כף זרעי שומר
1 כוס צימוקים קטנים
1 שקית סוכר וניל
1 כף גרידת תפוז או לימון
1 כוס סוכר
4 ביצים
3/4 כוס שמן
1 1/2 כוסות מים

לציפוי מעל:

1 ביצה טרופה
1 כף סוכר
שומשום

ההכנה:

להכניס את כל המצרכים לקערת המקסר,
לערבל לבצק נעים קצת דביק
לכסות עם מגבת שיתפח ויכפיל .
אחרי תפיחה להוציא אויר מהבצק ושוב להתפיח.
*
.ליצור כיכרות לתת בכל כיכר 3 חיתוכים
להתפיח, למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות צלזיוס למשך כ-20 דקות או עד הזהבה יפה

תהנו..

כל הזכויות שמורות C