Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

כוס מים
110 גרם מחמאה
2 כפות סוכר
קורט מלח
על הגז
כשהכל נמס ורותח
להוסיף כוס וחצי קמח תמי כתום
או קמח תמי תופח
(או קמח רגיל)
לערבב טוב
להכניס למקסר להפעיל שהבצק יתקרר
להוסיף 3 ביצים אחת נטמעת
להוסיף את השניה וככה השלישית
מידי פעם
לעזור לשחרר עם כף את הבצק מהקערה
ולהמשיך להפעיל
להעביר לשקית זילוף
תנור שחומם מראש חובה
200 חום גבוה
עד שמשכים
ואחרכך לקחת כף מעץ לשים בין הדלת לתנור 5 דקות לכבות תנור
עוד כמה דקות ולהוציא
לפתוח עם סכין חדה לזלף
קצפת צמחית לפרווה
או שמנת מתוקה מה בא לכן
מעל אבקת סוכר

מתכוןמתכון

פחזניות ללא גלוטן 🍷_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים