Share with:


חלבי

אופן הכנה

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים..
חצי כוס סוכר כוס מידה.
150 גרם מחמאה..
3/4 כוס שמן..
מים פושרים כמה שהקמח סופח בערך 2 כוסות מידה..
כפית מלח

מילוי
2 חבילות של תמרים בואקום לנקות מחרצנים..
כפית קינמון..
כפית שמן

אופן ההכנה
לערבב את השמרים עם הקמח…
להוסיף את יתר המרכיבים…
את המים הפושרים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח…כשמתגבש לבצק להוסיף מלח…ללוש 10 דקות…
להוציא למשטח עבודה לכדרר כדור לשמן לכסות בנילון ומגבת מעל.
התפחה עד הכפלת הנפח בערך שעה…
להוריד אויר ..עוד התפחה של חצי שעה..
לקרוץ פיסות בצק בגודל של כדור פינג פונג…
לשים תמרים ..לרדד לעיגול…עם המזלג לדקור את הכדור…
למרוח ביצה לפזר שומשום…
180 מעלות 15 דקות או עד הזהבה…

מילוי…
את התמרים לרכך במיקרוגל במשך דקה להוסיף קינמון ושמן…
לערבב טוב…לעשות כדורים קטנים.

בעבע במילוי תמרים וקינמון_מתכון של נאוה מלכה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים