Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קג קמח לבן מנופה
כוס סוכר
2 סוכר וניל
שקית שימרית+משפר אפיה
400 מחמאה/חמאה
2 ביצים
קורט מלח
כוס וחצי חלב פושר/או מים

במקסר עם וו לישה להוסיף קמח.סוכר.סוכר וניל.חמאה רכה.לעבד מעט להוסיף את הנוזלים כ3 דק.להוסיף את המלח ולעבד עוד כ-2 דק.עד שהבצק נכרך סביב הוו לישה. והוא רך ונעים
לשמן קערה להעביר את הבצק.לכסות לתפיחה.
לחלק ל5 חלקים עם מערוך לפתוח את הבצק.

סוגי מילוי:
קקאו וקינמון
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר חום כהה
כף קינמון
גבינה וחמוציות
גבינה טיב טעם אחת
ביצה אחת
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
סוכר וניל
50 גר חמוציות
למרוח את הבצק עם חמאה מומסת לפזר את תערובת הקקאו. לגלגל לרולדה לחתוך לפרוסות להניח בתבניות מאפנס או בתבניות בחד פעמי.להתפחה נוספת כחצי שעה
למרוח ביצה מהולה עם מים

שבלולי שמרים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים