Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר בכוס חד פעמי קר 200 מ"ל
1 ק"ג קמח
3 סוכר וניל
3 אבקת אפיה
1 וחצי כוסות שמן
1/2 כוס שקדים עם קליפה טחונים דק
1 כפית תמצית שקדים
1/4 כוס מיץ תפוזים
1 כף אינסטנט פודינג וניל אפשר בלי

הכנה
– להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקצף תפוח להוסיף שמן ולהמשיך להקציף להחליף לוו גיטרה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.
– מתקבל בצק מעט דביק זה בסדר -לתת לנוח רבע שעה .

– אם רוצים אפשר להכין את הכעכים עם מכונה או לעשות פשוט כעכים .

אם במכונה .
– לחלק לכדורים טלקמח מעט להכניס למכונה ולעשות צורה להניח בתבנית עם נייר אפיה ולאפות 180 מעלות עד
– לקבלת צבע חום יפה…בערך 30 דקות .

ללא המכונה
– אז לשמן מעט ולעשות צורה אפשר עם קורצני עוגיות-הם יוצאים טעימים מאוד .

בהצלחה

שרה יוסף

כעכים מתוקים עם שקדים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים