Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג *קמח מנופה
2.כפות שטוחות שמרים יבשים / או 3/4 קוביה שמרים
1/3 כוס סוכר
כפית מלח
2 כפות ערק או אלכוהול אחר (זה מונע ספיגת שמן)
1 ביצה
את הקמח בקערה .להוסיף שמרים ולערבב עם הקמח להוסיף סוכר מלח ולערבב . *להוסיף ביצה ו-4.1/2 כוסות ח"פ קר מים חמימים. זהירות לא חמים. ..זה יהרוג *את *השמרים .להוסיף בהדרגה *את המים .אולי לא צריך הכל ..ואולי צריך *עוד .*תלוי בספיגה של הקמח .. *להתחיל *ללוש עד שהבצק נעים רך ואחיד מעט *דביק .. לכסות *בשקית *נילון .ומגבת .להתפחה של שעה וחצי .להכפלת *הכמות ..לחמם שמן בסיר שטוח להוסיף חתיכה של גזר ככה *השמן לא נשרף ..להכין קערית עם שמן *לידיים .לטבול ידים לקחת חתיכה מהבצק *כדור לעשות חור באמצע להכניס *לטיגון .עד צבע זהוב לשים את המוכן *במסננת .ואח"כ לתוך קערה עם סוכר . שכל הספינג' יהיה מסוכר

בהצלחה *לאה 💜💜

ספינז ( ספינג' )_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים