Share with:


פרווה

אופן הכנה

תראו בתמונות איזה אוורירי הספינג'! ספינג' שאין בו בועות כאלה זה לא ספינג' זה לחם מטוגן!

3 וחצי כוסות קמח
כף שמרים
3 כפות סוכר
2 סוכר וניל
כפית ערק
2 כוסות מים

לערבב ביד דקה שתים ככה עד שאין גושים..
הבצק אמור להיות דליל! להתפיח שעה להרטיב את היד להוריד את הנפח של הבצק ולהתפיח עוד חצי שעה.. לחמם שמן עמוק להרטיב ידיים לקחת עיגול לעשות חור ולהכניס לשמן…

לפזר סוכר או אבקת סוכר

ספינג' וכל מילה מיותרת
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים