Share with:


פרווה

אופן הכנה

1/2 ק"ג קמח* מנופה* .# כף שמרים יבשים .#2 כפות סוכר # 1/4. כוס שמן # 2 כפיות מלח .# 1.1/4 עד 1.1/2. כוסות מים רגילים .. # לציפוי .בקערה .1/4 כוס סילאן טבעי .# 1/4 כוס מים ..לערבב טוב ..# לציפוי בקערה שטוחה 2 כוסות שומשום ..לטבול בייגלה אחרי הסילאן.. הכנה:: בקערת מיקסר להכניס את כל המצרכים לבצק ללא מלח .וללא המים. לערבל. דקה שתיים ואז להתחיל להוסיף מים* בהדרגה . עד שהבצק נהיה אחיד רך לא דביק. ללוש לפחות .. 9 דק' .. . לאחר 7 דק' להוסיף את המלח וללוש עוד 2 דק' להוציא בצק מהמיקסר* .לשמן ממש מעט את הידיים* לעשות כדור לעטוף בידיים את הבצק* להניח בקערה להתפחה מכוסה. מינימום שעה* #.. אחרי תפיחה .טיפה שמן בידיים למרוח משטח עבודה* .מהכדור לחתוך 6 כדורים. אני שקלתי יוצא 130 גר' . לגלגל כדורים אחידים בגודלם להניח על* משטח משומן אבל ממש מעט*. ..*לכסות ושוב להתפיח 20 דק' .. לאחר מנוחה ..לקחת כדוור. לגלגל נחש ארוך . בערך 65 – 60 סמ' . לתפוס באצבעות במרכז הנחש ולגלגל ספירלה*. (בורג) ולהדק* את הקצוות טוב כדי שלא יפתחו. . זה הבייגלה*. ..לטבול כל בייגלה ברוטב ה*סילאן .ואז להכניס לקערת* השומשום משני הצדדים*. להניח במגש מרופד *בניר אפיה ..לאחר שסיימנו להכין את כולם. להתפיח ללא כיסוי. עוד 15.-20 דק'. תנור מחומם מראש ..על 200 220 מע' . *תלוי בתנור שלכם. זהירות לא לשרוף ..*אופים בערך 1/4 שעה.. .מי שרוצה* קריספי .להניח לקירור על רשת….. מי שרוצה רך *לכסות במגבת.. בהצלחה. *סימיט נפלא. 🥨🥨*לאה*💜

בייגלה עגלות כמו בטורקיה … סימיט_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים