Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
200 גרם חמאה רכה
130 גרם סוכר
4 גרם אבקת אפייה
4 ביצים
280 גרם קמח
1 וחצי כוס קוביות קטנות של פרות יבשים
1/2 כוס דובדבנים בסירופ

אופן ההכנה
1)מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי ומוסיפים את הביצים אחד אחד וממשיכים לערבב עד שכל הביצים נעלמים

2)מערבבים את הפרות היבשים בקמח ומוסיפים אותם לתערובת החמאה והבצים ומערבלים ללא מיקסר

3)שופכים את התערובת לשני תבניות כמו שאומרים אנגליש קייק או בתבניות אישיות סיליקון ואופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות כ40 דק מפזרים אבקת סוכר

Jacqueline fadelon

אנגליש קייק אמיתי_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים