Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים L
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קצפת צמחית
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.
תוספות – אגוזים/ חלווה/ שוקולד מגורד / או קצפת

אופן ההכנה-
2 תבניות אינגלייש ו- 8 יחידות מאפינס
משומנות ומקומחות.
1) להקציף ביצים לקצף יציב ותפוח.
להוסיף סוכר – הקצפה של 5 דקות לפחות.
להנמיך מהירות להוסיף שמן, קצפת,
בסוף קמח ואבקת אפיה.
לחלק ל-2 התבניות באופן שווה.
1) שמתי את התערובות ב-2 תבניות אינגלייש
פזרתי למעלה אגוזים קצוצים.
את המייפל מפזרים אחרי האפיה
2)לשאר התערובת הוספתי 3 כפות קקאו/ שוקולית
פזרתי שוקולד צ'יפס.
שמתי בתניות מאפינס
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-35 דקות. או לבדוק עם קיסם.

עוגת אגוזים עם מייפל,מאפינס שוקולד צ'יפס ועוגת שוקולד ❤ תערובת אחת ❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים  לכניסה למתכון 👇👇👇
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים