Share with:


פרווה

אופן הכנה

החומרים: 6 ביצים מופרדות. כוס וחצי סוכר. 2 סוכר וניל. 1 אבקת אפייה. 3/4 כוס שמן. 2 כוסות קמח מנופה. כף תמצית וניל או רום. כוס מיץ תפוזים טרי. גרידה מ2 תפוזים. תבנית משומנת היטב גדולה (26) או עגולה (סיר פלא) או בינונית חפ. אופן ההכנה; להפריד חלמונים מחלבונים. להקציף חלבונים עם כוס סוכר (להוסיף בהדרגה) עד לקבלת קצף יציב חזק ומבריק. להקציף חלמונים עם חצי הכוס שנותרה לקצף תפוח. להוסיף בהדרגה לעיסת החלמונים את כול החומרים. לערבל טוב. להעביר את העיסה לקצף החלבונים ולהבליע בתנועות עטיפה. להעביר לתבנית ולתנור (טיפ לקבלת גובה לעוגה – לשמן טוב טוב את התבנית ולפזר עליה מעט סוכר ). אפשר להרטיב את העוגה (אני אוהבת) בכוס מיץ תפוזים ו2 כפות דבש לחמם במיקרוגל לדקה ולהרטיב את העוגה. אפשר לבזוק קוקוס מעל טעיםםם…בהצלחה

עוגת תפוזים רכה ועסיסית_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים