Share with:


פרווה

מה צריך?

4 כוסות קמח רגיל
2 כפיות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
75 גרם מרגרינה רכה כל סוג שרוצים
2 ביצים גדולות
2/3 כוס מים או חלב
קורט מלח
כפית תמצית וניל
.
למלית שוקולד:
2 כפות קקאו אפשר יותר
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
תמצית וניל כף לפי הטעם
חצי כוס שמן
.
לסירופ:
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
כף תמצית וניל
* לבשל כ 5 דקות עד להסמכה

אופן הכנה

ללוש את חומרי הבצק

לשים לתפיחה ללילה במקרר.

לפתוח בעזרת מערוך , למוח שוקולד – לסגור לצורת לחמניה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ..עד להזהבה קלה

למרוח סירופ כשהרולדה יוצאת מהתנור – לאחר אפיה

רולדות שמרים – 2 יחידות
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים