Share with:


פרווה

אופן הכנה

שתיים וחצי כוסות פרג טרי טחון
4 כפות קמח תופח,גרידת לימוו
שש ביצים מופרדות
חצי כוס צימוקים. אפשר
אגוזים קצוצים גס במקום או בתוספת
כוס סוכר
שקית סוכר וניל,חצי כוס שמן
תפוח ירוק מגורד ללא הקליפה
כף ברנדי או ליקר תפוחים מוסיף המון ,

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב. חלמונים מקציפים בנפרד עם החצי השני של הכוס סוכר,ולאט מזלפים לתוכו שמן. ממשיכים בהקצפה. מערבבים את כל היבשים כולל הצימוקים והאגוזים ומוסיפים לבלילת החלמונים. מוסיפים את התפוחים ועוד סיבוב קטן במיקסר. ורק אז מוסיפים בתנועות סיבוביות עדינות עם קצף החלבונים.

תבנית משומנת ותנור שחומם מראש 180 מעלות כארבעים דקות. מיד כשיוצאת מוכנה לחורר מעט עם קיסם ולמרוח מעל גנאש שוקולד.

אפשר לפזר שקדים או אגוזים מעל ,בתאבון

עוגת פרג תפוחים_מתכון של ריקי גבאי
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים