Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
4 כוסות קמח
1 כוס שמן
קורט מלח
איסוף עם מים מהול במי זהר
לפני הנחת המים יש לערבב את הקמח עם השמן עד שהבצק יהיה כמו חול
ללוש היטב עד לקבלת מרקם עדין
להניח במקרר לשעה

למילוי
4 כוסות בוטנים קלופים וקלויים עם כוס סוכר
לטחון היטב את הבוטנים עם הסוכר
צריכה להתקבל עיסה..לתת מנוחה במקרר לשעה..

לקחת את הבצק ולרדד במכונת פסטה עד למספר הכי נמוך
לקחת את עיסת הבוטנים ולעשות נקניק ארוך ולהניח על הבצק ולגלגל עד כיסוי להדביק עם ביצה ולחתוך את השאריות
לקחת את הנקניק העטוף עם הבצק ולחתוך מעויינים
למרוח על כל מעויין חלבון ביצה ולקשט עם בוטנים גרוסים
לאפות 180 מעלות למשך 10 עד 12 דקות להוציא ולטבול בסירוף סוכר

עוגיות בוטנים עטופים בבצק מיוחד דומה לבקלווה
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים