Share with:


פרווה

אופן הכנה

✍🏻 מצרכים
200 נטורינה רכה לא מקרו-שעה בחוץ
350 גר קמח 1/2 3 כוסות שתיה קרה
1 אפיה
1 סוכר וניל
3 חלמונים בטמפרטורת החדר
1/2 כוס מיץ תפוזים 80 מל
2 כפות סוכר

✍🏻אופן ההכנה
לערבב הכל ביחד ולקרר 1/4 שעה לערך

✍🏻מילוי
להקציף 3 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר בהדרגה בערך 8/10 דקות למרנג נוקשה ובסוף בתנועות קיפול להוסיף אינסטנט פודינג וניל

✍🏻אופן הכנה
לרדד את הבצק עם קמח(הבצק מעט דביק) להוסיף את המילוי לגלגל לרולדה ולחתוך לשושנים
לתנור מגש 2 קצת טורבו והשאר רגיל 160 20/25 דקות
בהצלחה❤️

עוגיות שושנים_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים