Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק;
1 קילו קמח לעוגיות
1 כפית שמרים יבשים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
400 גר מחמאה רכה
1 כוס מיץ תפוזים
1 חלמון

למילוי:
2 כוסות אגוזים טחון דק
1 כף סומסום קלוי
3/4 כוס סוכר
1 חלבון

הכנה:
לקערת המיקסר לנפות קמח, להוסיף את שאר החומרים ולעבד לבצק אחיד. להשאיר בצד כ20 דקות.
בקערה נפרדת לערבב את כל חומרי המילוי עד לאחידות.
הכנת הרוגלך:
לחלק ל4 כדורים
כל כדור לרדד לעיגול דק. לחתוך למשולשים. בכל משולש להניח מילוי ולקפל לרוגלך.
אפייה ב180 כרבע שעה(רק שיזהיבו בתחתית)
לפדר באבקת סוכר ולטרוף.

רוגלך במילוי אגוזים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים