לבצק;
1 קילו קמח לעוגיות
1 כפית שמרים יבשים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
400 גר מחמאה רכה
1 כוס מיץ תפוזים
1 חלמון
למילוי:
2 כוסות אגוזים טחון דק
1 כף סומסום קלוי
3/4 כוס סוכר
1 חלבון
הכנה:
לקערת המיקסר לנפות קמח, להוסיף את שאר החומרים ולעבד לבצק אחיד. להשאיר בצד כ20 דקות.
בקערה נפרדת לערבב את כל חומרי המילוי עד לאחידות.
הכנת הרוגלך:
לחלק ל4 כדורים
כל כדור לרדד לעיגול דק. לחתוך למשולשים. בכל משולש להניח מילוי ולקפל לרוגלך.
אפייה ב180 כרבע שעה(רק שיזהיבו בתחתית)
לפדר באבקת סוכר ולטרוף.