Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קג" סולת
1 כוס שמן, לערבב היטב עד שכל השמן נכנס בסולת
1 אבקת אפיה
מים כמה שנכנס ,ללוש הבצק היטב עד שנעשה רך כמו בצק
ולתת לנוח לפחות חצי שעה

מילוי
חבילת תמרים בוואקום( ניתן לרכך במיקרוגל)
לגרד קליפת תפוז 1
כפית קינמון קטנה
על קצה הכפית מעט פלפל שחור רבע כוס שמן ולערבב היטב
לחלק הבצק לכדורים
ניתן לפתוח על נייר אפיה במערוך
למלא ולגלגל כמו רולדה ולחתוך למעויינים

לתת מנוחה של חצי שעה ולטגן בשמן עמוק

סירופ לטבילת המקרוד"
1 קג"סוכר
2 וחצי כוסות מים
מיץ מחצי לימון

כוכב אניס מאוד מוסיף טעם לבשל עד לצמיגות הסירופ
לפזר שומשום או סוכריות צבעוניות

מקרוד
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים