Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

2 חלבונים (עדיף שיהיו בטמפרטורת החדר)
5 כפות סוכר לבן
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל / 2 שקיות סוכר וניל
4 כפיות אבקת סוכר

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל – 90 מעלות.

2. מקציפים את החלבונים עם המלח עד שיווצר קצף לבן.

3. מוסיפים את הסוכר כף אחר כף.

4. מוסיפים את תמצית הוניל/סוכר הוניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב מאוד (10 דקות בערך).

5. מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים את אבקת הסוכר בתנועות קיפול.

6. מזלפים נשיקות קטנות של המרנג על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

7. אופים כשעה וחצי עד שעתיים עד שהן נפרדות מנייר האפיה (במידת הצורך, מוסיפים לאפות עד שהן מוכנות לחלוטין – יבשות ופריכות מבפנים)

8. מעבירים לקופסא אטומה רק לאחר שהן קרות לחלוטין

נשיקות מרנג קטנות_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים
יעל לויספר המתכונים של
מתכון של

יעל לוי

13 מתכונים