Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קילו קמח.
1/4 כוס סוכר.
2 סוכר וניל.
2 אבקת אפיה.
3/4 כוס שמן
400 גרם חמאה או מחמאה.
כוס מים פושרים .

למילוי
ממרח תמרים.
קינמון

הכנה
ללוש את כל המצרכים ביד את המים להוסיף לאט לבצק רך ונוח ..יתכן יותר מים או פחות…
החמאה צריכה להיות רכה..
לתת מנוחה של 20 דקות…
לחלק לכדורים אני חילקתי ל7…
לרדד למלבן למרוח תמרים וקצת קינמון ..
לגלגל לרולדה לעשות סימונים עם הסכין לא עד הסוף …
180 מעלות תנור שחומם מראש רבע שעה גג 20 דקות..

הכוס היא כוס מידה

הסוד לעוגיה נימוחה לא לאפות הרבה ..אין צורך להזהיב…
גם אם נדמה לכם שהעוגיה לא אפויה מחוץ לתנור היא מקבלת מרקם פריך

מתכוןמתכון

מגולגלות תמרים נמסות ופריכות_נאוה מלכה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים